[δείτε εδώ την τρέχουσα έκδοση]

 

Ο Ισοκράτης PA (Panayiotis Apps) είναι ο ορισμός του Ψηφιακού Ισοκράτη για την Βυζαντινή Μουσική. Περιέχει 12 πλήκτρα, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν σύμφωνα με τις 72-ΕΤ συγκερασμένες κλίμακες της Επιτροπής 1881 (12-10-8 κ.λπ.) etc.), του Χρυσάνθου (12-9-9 κ.λπ.), του Διδύμου (12-11-7 κ.λπ.) και της Ευρωπαϊκής μουσικής (12-12-6 κ.λπ.). Για περισσότερες πληροφορίες στις κλίμακες δείτε τα άρθρα μας στην Ψαλτική: http://psaltiki.gr/papers . Ο ψηφιακός Ισοκράτης μας έχει επίσης το χαρακτηριστικά της μετατόπισης της βάσης (pitch shift) σε διαστήματα των 2 72ET μορίων από -36 έως 36 μόρια, και της εμφάνισης της συχνότητας του πατημένου πλήκτρου (νότας). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα fade-in/fade-out του ήχου που είναι προγραμματιζόμενη σε 4 επιλογές για γρήγορη και ομαλή μετάβαση των ήχων. Επίσης υπάρχει δυνατότητα μεταβολής της έντασης του ήχου. Δεν υπάρχει Stop πλήκτρο, καθότι το ξανα-πάτημα του πλήκτρου σταματάει τον ήχο.

Ο ψηφιακος ισοκρατης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για το ίσον (ισοκράτημα) από τον δάσκαλο και ψάλτη στην κατ' οίκον εξάσκηση, μέχρι και από τον μαθητή στην εξάσκηση της Βυζαντινής Μουσικής (Ψαλτικής) στο σπίτι ή στο σχολείο.

* Για καλύτερο ήχο, συνδέστε το κινητό ή την ταμπλέτα σας στον ενισχυτή του σπιτιού σας (home theater) ή σε καλά ηχεία υπολογιστή που να μπορούν να παράγουν καλές χαμηλές συχνότητες.

 

 

 

Χαρακτηριστικά:

1. Βυζαντινές Μουσικές Κλίμακες

2. Επιλογή κλιμάκων: 72 ET (Επιτροπή 1881, Χρύσανθος, Δίδυμος, Ευρωπαϊκή)

3. Μετατόπιση βάσης (Pitch Shift) σε διαστήματα 2 72 ET μορίων από -36 έως 36.

4. Πραγματικό Fade In/Out, με 4 διαφορετικές επιλογές διάρκειας για βέλτιστη εναλλαγή ήχων (1)

5. Ταχύτατη ή/και Ομαλή απόκριση ήχου στο πάτημα των πλήκτρων

6. Εικονικό LCD που δείχνει την συχνότητα του ήχου του πατημένου πλήκτρου

7. Έλεγχος έντασης ήχου

8. Δεν απαιτούμε την αποστολή οτιδήποτε στοιχείων σας (ενεργοποιείται μόνο με την αγορά σας)

 

(1) Τηλέφωνα με φτωχά χαρακτηριστικά (χαμηλή ελεύθερη heap μνήμη), μπορεί να χρειαστεί να δουλεύουν μόνο με την επιλογή "Καθόλου" ή "Μόνο Fade-In". Αν έχετε οτιδήποτε πρόβλημα επικοινωνείστε μαζί μας να προσπαθήσουμε να το λύσουμε.

 

Ο Ισοκράτης PA δημιουργήθηκε από εμάς (panayiotis apps), από την αρχή, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας από τις άλλες εφαρμογές μας για τα Windows ή το Windows Phone, όπως π.χ. "Ισοκράτης Πιάνο", "Scale Tuning Keyboard", "Virtual Piano", "Πιάνο Ψαλτικό", κ.λπ., τα οποία θα βρείτε στην σελίδα: http://psaltiki.gr/apps , https://plus.google.com/+panayiotisapps/posts και στις εκεί συνδέσεις.

* Αν σας αρέσει η εφαρμογή μας, παρακαλούμε δώστε μας μια θετική αξιολόγηση για να βοηθήσετε τις προσπάθειές μας. Αν έχετε οτιδήποτε προβλήματα, επικοινωνείστε μαζί μας στο email μας που δίνεται παρακάτω.

* Ο Ισοκράτης PA προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η αντιγραφή και οποιαδήποτε ενέργεια καταπατεί τα πνευματικά μας δικαιώματα. Ο βυζαντινός μας ψηφιακος Ισοκρατης PA πωλείται αποκλειστικά από το Google Play Store. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν βρείτε την εφαρμογή αλλού. Ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τις προσπάθειες μας ανάπτυξης εφαρμογών.

 

(!) Συσκευές που έχουν ελεγχθεί να δουλεύουν άψογα με τον Ισοκράτη

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο γνωριμίας με την έκδοση 0.9: 

 

 

Ορισμένες εικόνες της εφαρμογής: