[δείτε εδώ την τρέχουσα έκδοση] 

 

Ο Ισοκράτης PA (Panayiotis Apps) είναι ο ορισμός του Ψηφιακού Ισοκράτη για την Βυζαντινή Μουσική. Περιέχει 12 πλήκτρα, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν σύμφωνα με τις 72-ΕΤ συγκερασμένες κλίμακες της Επιτροπής 1881 (12-10-8 κ.λπ.) etc.), του Χρυσάνθου (12-9-9 κ.λπ.), του Διδύμου (12-11-7 κ.λπ.) και της Ευρωπαϊκής μουσικής (12-12-6 κ.λπ.). Ο ψηφιακός Ισοκράτης μας έχει επίσης το χαρακτηριστικά της μετατόπισης της βάσης (pitch shift) σε διαστήματα των 0.1, 0.5, 1, 2 ή 6 72ET μορίων από -36 έως 36 μόρια, και της εμφάνισης της συχνότητας του πατημένου πλήκτρου (νότας). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα fade-in/fade-out του ήχου που είναι προγραμματιζόμενη σε 4 επιλογές για γρήγορη και ομαλή μετάβαση των ήχων. Το Ίσο Ντεκ (Ισοκράτης Deck) επιτρέπει την χρήση του Ισοκράτη επί άλλων εφαρμογών όπως π.χ. PDF αναγνώστη.

Ο ψηφιακος ισοκρατης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για το ίσον (ισοκράτημα) από τον δάσκαλο και ψάλτη στην κατ' οίκον εξάσκηση, μέχρι και από τον μαθητή στην εξάσκηση της Βυζαντινής Μουσικής (Ψαλτικής) στο σπίτι ή στο σχολείο.

* Για καλύτερο ήχο, συνδέστε το κινητό ή την ταμπλέτα σας στον ενισχυτή του σπιτιού σας (home theater) ή σε καλά ηχεία υπολογιστή που να μπορούν να παράγουν καλές χαμηλές συχνότητες.

 

Χαρακτηριστικά:

1. 12 πλήκτρα/τόνοι για Ισοκράτημα

2. Βυζαντινές Μουσικές Κλίμακες: 72 ET (Επιτροπή 1881, Χρύσανθος, Δίδυμος, Ευρωπαϊκή)

3. Ίσο Ντεκ (Ισοκράτης Deck) σε Όρθιο ή Πλάγιο προσανατολισμό: Ισοκράτης επί άλλων εφαρμογών π.χ. PDF αναγνώστη

4. Χονδρική Μετατόπιση βάσης (Pitch Shift) σε διαστήματα 6, 2 ή 1 72 ET μορίων από -36 έως 36

5. Λεπτομερής Μετατόπιση βάσης (Pitch Shift) σε διαστήματα 0.1, 0.5 ή 1 72 ET μορίων

6. Μετατόπιση βάσης σε πραγματικό χρόνο ή όχι (επιλογή) / Κουμπί μηδενισμού μετατόπισης βάσης

7. Πραγματικό Fade In/Out, με 4 διαφορετικές επιλογές διάρκειας για βέλτιστη εναλλαγή ήχων

8. Γρήγορη ή/και Ομαλή απόκριση ήχου στο πάτημα των πλήκτρων

9. Εικονικό LCD που δείχνει την συχνότητα του ήχου του πατημένου πλήκτρου

10. Έλεγχος έντασης ήχου

11. Επαναφορά/Αποθήκευση Ρυθμίσεων

12. Όρθιος ή Πλάγιος προσανατολισμός συσκευής

13. Δεύτερο πακέτο ήχων για συσκευές με χαμηλή απόδοση στην Μηχανή Ήχου

14. Δεν απαιτούμε την αποστολή οτιδήποτε στοιχείων σας (ενεργοποιείται μόνο με την αγορά σας)

15. Δεν θέτουμε περιορισμό στον αριθμό συσκευών που θα εγκαταστήσετε τον Ισοκράτη

 

Προτείνουμε Android 4.4.4 με 4-πύρινο επεξεργαστή. Παρακαλώ ελέγξτε την λίστα με τις Συσκευές που έχουν ελεγχθεί να δουλεύουν καλά με τον ισοκράτη: http://psaltiki.gr/apps/isokratis-pa/99-isokratis-pa-devices . Αν η συσκευή σας δεν δουλεύει καλά, επιλέξτε στις Ρυθμίσεις, το Πακέτο Ήχου #2. Αν και πάλι έχετε οτιδήποτε πρόβλημα, επικοινωνείστε μαζί μας!

(!) Συσκευές που έχουν ελεγχθεί να δουλεύουν καλά με τον Ισοκράτη

* Αν σας αρέσει η εφαρμογή μας, παρακαλούμε δώστε μας μια θετική αξιολόγηση για να βοηθήσετε τις προσπάθειές μας. Αν έχετε οτιδήποτε προβλήματα, επικοινωνείστε μαζί μας στο email μας που δίνεται παρακάτω.

* Ο Ισοκράτης PA προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η αντιγραφή και οποιαδήποτε ενέργεια καταπατεί τα πνευματικά μας δικαιώματα. Ο βυζαντινός μας ισοκρατης PA πωλείται αποκλειστικά από το Google Play Store. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν βρείτε την εφαρμογή αλλού. Ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τις προσπάθειές μας.

** Android 5.0, 5.1 (γνωστά σε εμάς θέματα):
- Ένα πρόβλημα έχει παρατηρηθεί με συσκευή Motorola Nexus 6 και Android 5.0/5.1: Ακούγονται ορισμένα "κλικ" στην αλλαγή των ήχων όταν ο ήχος βγαίνει από τα ηχεία της συσκευής. Αν εξωτερικά ηχεία είναι συνδεδεμένα, δεν παρατηρείται κανένα πρόβλημα. Ελπίζουμε το πρόβλημα να λυθεί στο μέλλον.
- Συσκευή OnePlus One με Blisspop (custom Android 5.0.2) δουλεύει καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

 

 

Ορισμένες εικόνες της εφαρμογής: 

  

  

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο γνωριμίας με την έκδοση 0.9