Ο Ισοκράτης PA (Panayiotis Apps) είναι ο ορισμός του Ψηφιακού Ισοκράτη για την Βυζαντινή Μουσική. Περιέχει 12 πλήκτρα, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν σύμφωνα με τις 72-ΕΤ συγκερασμένες κλίμακες της Επιτροπής 1881 (12-10-8 κ.λπ.) etc.), του Χρυσάνθου (12-9-9 κ.λπ.), του Διδύμου (12-11-7 κ.λπ.) και της Ευρωπαϊκής μουσικής (12-12-6 κ.λπ.). Ο ψηφιακός Ισοκράτης μας έχει επίσης το χαρακτηριστικά της μετατόπισης της βάσης (pitch shift) σε διαστήματα των 0.1, 0.5, 1, 2 ή 6 72ET μορίων από -36 έως 36 μόρια, και της εμφάνισης της συχνότητας του πατημένου πλήκτρου (νότας). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα fade-in/fade-out του ήχου που είναι προγραμματιζόμενη σε 4 επιλογές για γρήγορη και ομαλή μετάβαση των ήχων. Το Ίσο Ντεκ (Ισοκράτης Deck) επιτρέπει την χρήση του Ισοκράτη επί άλλων εφαρμογών όπως π.χ. PDF αναγνώστη.

Ο ψηφιακος ισοκρατης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για το ίσον (ισοκράτημα) από τον δάσκαλο και ψάλτη στην κατ' οίκον εξάσκηση, μέχρι και από τον μαθητή στην εξάσκηση της Βυζαντινής Μουσικής (Ψαλτικής) στο σπίτι ή στο σχολείο.

* Για καλύτερο ήχο, συνδέστε το κινητό ή την ταμπλέτα σας στον ενισχυτή του σπιτιού σας (home theater) ή σε καλά ηχεία υπολογιστή που να μπορούν να παράγουν καλές χαμηλές συχνότητες.

 

Χαρακτηριστικά:

1. 12 πλήκτρα/τόνοι για Ισοκράτημα

2. Βυζαντινές Μουσικές Κλίμακες: 72 ET ( Επιτροπή 1881 (12-10-8 κ.λπ.), Χρύσανθος (12-9-9 κ.λπ.), Δίδυμος (12-11-7 κ.λπ.), Ευρωπαϊκή(12-12-6 κ.λπ.) )

3. Ήχοι: Ισοκράτης 1 (μόνη ανθρώπινη φωνή), sPro light

4. Ίσο Ντεκ (Ισοκράτης Deck) σε Όρθιο ή Πλάγιο προσανατολισμό: Ισοκράτης επί άλλων εφαρμογών π.χ. PDF αναγνώστη

5. Μεγάλη Μετατόπιση βάσης (Coarse Pitch Shift) σε διαστήματα 6, 2 ή 1 72 ET μορίων από -36 έως 36

6. Μικρή Μετατόπιση βάσης (Fine Pitch Shift) σε διαστήματα 0.1, 0.5 ή 1 72 ET μορίων

7. Μετατόπιση βάσης σε πραγματικό χρόνο ή όχι (επιλογή)

8. Κουμπί μηδενισμού μετατόπισης βάσης, Μηδενισμός Μετατόπισης Βάσης (και) πατώντας στην Τιμή της Μεγάλης Μετατόπισης Βάσης, Μηδενισμός Λεπτομερούς Μετατόπισης Βάσης (και) πατώντας στην Τιμή της Λεπτομερούς Μετατόπισης Βάσης

9. Πραγματικό Fade In/Out, με 5 διαφορετικές επιλογές διάρκειας για βέλτιστη εναλλαγή ήχων

10. Γρήγορη ή/και Ομαλή απόκριση ήχου στο πάτημα των πλήκτρων

11. Εικονικό LCD που δείχνει την συχνότητα του ήχου του πατημένου πλήκτρου

12. Έλεγχος έντασης ήχου

13. Επαναφορά/Αποθήκευση Ρυθμίσεων

14. Επιλογή Θέματος: Τετράγωνα ή Στρογγυλά Κουμπιά

15. Όρθιος ή Πλάγιος προσανατολισμός συσκευής

16. Εναλλακτικό πακέτο ήχων για συσκευές με χαμηλή απόδοση στην Μηχανή Ήχου

17. Δεν απαιτούμε την αποστολή οτιδήποτε στοιχείων σας (ενεργοποιείται μόνο με την αγορά σας)

18. Δεν θέτουμε περιορισμό στον αριθμό συσκευών που θα εγκαταστήσετε τον Ισοκράτη

 

Προτείνουμε Android 4.4 ή μεγαλύτερο, με 4-πύρινο επεξεργαστή. Παρακαλώ ελέγξτε την λίστα με τις Συσκευές που έχουν ελεγχθεί να δουλεύουν καλά με τον ισοκράτη: http://psaltiki.gr/apps/isokratis-pa/99-isokratis-pa-devices . Αν η συσκευή σας δεν δουλεύει καλά, επιλέξτε στις Ρυθμίσεις, το Πακέτο Ήχου #3. Αν και πάλι έχετε οτιδήποτε πρόβλημα, επικοινωνείστε μαζί μας!

(!) Συσκευές που έχουν ελεγχθεί να δουλεύουν καλά με τον Ισοκράτη

* Αν σας αρέσει η εφαρμογή μας, παρακαλούμε δώστε μας μια θετική αξιολόγηση για να βοηθήσετε τις προσπάθειές μας. Αν έχετε οτιδήποτε προβλήματα, επικοινωνείστε μαζί μας στο email μας που δίνεται παρακάτω.

* Ο Ισοκράτης PA προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η αντιγραφή και οποιαδήποτε ενέργεια καταπατεί τα πνευματικά μας δικαιώματα. Ο βυζαντινός μας ισοκρατης PA πωλείται αποκλειστικά από το Google Play Store. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν βρείτε την εφαρμογή αλλού. Ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τις προσπάθειές μας.

** Android 5.0, 5.1:

- HTC One (M7) με Android 5.0.2 (LRX22G) δουλεύει καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
- LG G3 με Android 5.0 δουλεύει καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
- OnePlus One με Android 5.0.2 (LRX22G) δουλεύει καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
- OnePlus One με Blisspop (custom Android 5.0.2) δουλεύει καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
- Ένα πρόβλημα έχει παρατηρηθεί με συσκευή Motorola Nexus 6 και Android 5.0/5.1: Ακούγονται ορισμένα "κλικ" στην αλλαγή των ήχων όταν ο ήχος βγαίνει από τα ηχεία της συσκευής. Αν εξωτερικά ηχεία είναι συνδεδεμένα, δεν παρατηρείται κανένα πρόβλημα. Ελπίζουμε το πρόβλημα να λυθεί στο μέλλον.

- Δεν έχουμε υπ' όψιν άλλες περιπτώσεις με Android 5.

 

 

 

Ορισμένες εικόνες της εφαρμογής

 

Πατήστε εδώ για να δείτε καλύτερα τις εικόνες

 

 

  

 

 

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο γνωριμίας με την παλαιότερη κδοση 0.9